top of page

TUULILASIN KORJAUS

Tuulilasin rikkoutumiselle on valitettavan monta riskitekijää liikenteessä, kuten nastarenkaiden nastat, teiden pienet kivet, hiekoitushiekka ja tietenkin ikuinen ongelma, eli ilkivalta. Osumatilanteessa tuulilasiin kohdistuu jännite, joka voi halkaista auton tuulilasin.

Moderneissa autoissa tuulilasi on muiden suurempien osien tapaan kantava rakenne, joka tuo turvaa kuljettajalle sekä kanssamatkustajille mahdollisessa kolaritilanteessa. Jos lasissa on pienikin särö, niin se ei toimi välttämättä enää suunnitellulla tavalla. Tämä on erittäin suuri turvallisuusriski varsikin kolaritilanteessa ja sen vuoksi tuulilasi on syytä vaihtaa heti.

Korjauta tuulilasi edullisesti meillä!
  • Tuulilasin korjaus alk 55€ (seuraavat 35€)

  • Tuulilasin korjaus veloituksetta vakuutusasiakkaille

  • Tuulilasin vaihto mallista riippuen alkaen 280€

  • Jos tuulilasi vaihdetaan, voit saada meiltä 50€ tai 100€ palautuksen rahana tai lahjakorttina kun olet ollut tyytyväinen paveluun.

Onko sinulla lisää kysyttävää tuulilasin korjauksesta tai haluatko pyytää tarjouksen? Klikkaa PYYDÄ TARJOUS tai soita numeroon 0400 600 660!

TOIMIPISTEEMME

Ark. 8.00-16.00 (Rengassesonkina La 9.00-15.00)
Korvasienentie 6, 00760 Helsinki

AD-Autokorjaamo HEIKINLAAKSO
CAR DOCTORS OY

0400 600 660
Lämmittmet

Mitä tuulilasin vaihto maksaa?

Normaalisti tuulilasi ja sen vaihto maksaa keskimäärin noin 280€. Hintaan voivat vaikuttaa esimerkiksi lisävarusteiden määrä ja auton malli. Mikäli sinulla on vakuutus, voit saada tuulilasin myös täysin ilmaiseksi. Tuulilasin vaihtoon kulunut aika riippuu pääosin liiman kuivumisajasta. On suositeltavaa että auto olisi meillä n. 3-4 tuntia, jolloin se on varmasti ehtinyt kuivua.

Tuulilasin korjauksen hinnat ovat alkaen 55 €. Korjaus onnistuu meillä odottaessa ja työn kesto noin 30 minuuttia. Korjaamme kiveniskemät tuulilasistasi ammattitaidolla ja usean vuoden kokemuksella. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, niin korjaamme sen ilmaiseksi Jos taas lasi vaihdetaan, niin maksamme omavastuuosuudestasi 50% (max 100e).

Usein korjauskustannukset on hyvin pieni osa verrattuna tuulilasin vaihdosta aiheutuviin kustannuksiin. Mikäli autosi tuulilasiin tulee kiveniskemä tai halkeama, se voidaan korjata lähestulkoon aina. Tule käymään ja näyttämään vaurio, niin voimme hoitaa tuulilasin korjauksen heti tai jos korjaus ei ole mahdollinen niin voimme antaa tarjouksen uudesta tuulilasista. Pienikin vaurio tuulilasissa voi hyvin nopeasti rikkoa koko tuulilasin korjaus kelvottomaksi.

Vauriot lasissa halkeilevat erittäin herkästi, varsinkin syksy ja talviaikoina.

bottom of page