top of page

RENKAAT & VANTEET

Anna ammattilaisten hoitaa renkaiden vaihto ja kurvaa meille. Voit varata ajan kätevästi netistä! Ad-Autokorjaamo Heikinlaakson toimipisteellä suoritamme kaikkien autojen renkaiden vaihdot.

 

Varaa aika netissä tästa:

Toimipisteemme palvelee:

AD-Autokorjaamo Heikinlaakso 
Avoinna: MA-PE: 8.00-16.00 (LA: 9.00-15.00)
Osoite: Korvasienentie 6, 00760 Helsinki

VANTEET
Vanteet

Vanteet (esim. alumiini eli aluvanteet) ovat sijoitus, kun haluat viimeistellä autosi ulkonäön, ajo-ominaisuuksista tinkimättä. Valikoimastamme löydät aluvanteet merkeiltä, kuten Image Delta, CSP ja Nitro – kaikki vieläpä järkihintaan. Etsi autoosi sopiva alumiinivanteet, käyttämällä oheista rekkarihakua tai selaamalla tuotteita automallin perusteella. Asennukset Heikinlaakson toimipisteessä.

Talvirenkaat

Talvirenkaat ovat keino parantaa ajoturvallisuutta ja ajomukavuutta huomattavasti talvisilla keleillä. Olemme koonneet valikoimaamme suosituimmat kitkarenkaat ja nastarenkaat merkeiltä, kuten Continental, Matador ja Gislaved. Löydä autoosi sopiva talvirengas syöttämällä rekisterinumero rekkarihakuun tai selaamalla tuotteita oman rengaskokosi perusteella. Voit tilata talvirenkaat suoraan Heikinlaakson toimipisteeseen, jossa asennamme ne autoosi.

Kitkarenkaat

Kitkarenkaat (eli kitkat) ovat vaihtoehto sinulle, kun vaadit pitoa ja hyviä ajo-ominaisuuksia talvella. Olemme koonneet valikoimaamme Continental testivoittaja kitkarenkaat, jotka kestävät kulutusta ja tarjoavat mukavia ajokilometrejä pienen rengasmelun ja matalan vierintävastuksensa ansiosta. Selaa renkaita syöttämällä autosi rekisterinumero yllä olevaan kenttään tai selaamalla rengaskoon perusteella. Renkaiden asennukset hoidetaan Heikinlaakson toimipisteessä.

Nastarenkaat

Nastarenkaat (eli nastat) ovat valintasi, kun vaadit absoluuttista pitoa sekä jäällä että lumella. Löydät helpoiten autoosi sopivan rengasmallin käyttämällä oheista rekkarihakua tai selaamalla tuotteita rengaskoon perusteella. Halutessasi voit tilata nastarenkaat suoraan Heikinlaakson toimipisteeseen, jossa asennamme ne autoosi.

Toimipisteemme palvelee:
 

Renkaiden allevaihto aika tulee perua 24h ennen työn alkamista info@rengaskeskus.com. Sen jälkeinen peruutus veloitetaan hinnaston mukaisesti! 


HUOM! Voit jättää myös renkaasi meille säilytykseen (kausi alk. 100€, sis. allevaihdon, säilytyksen, painepesun ja vakuutuksen). Tutustu tarkemmin rengashotelliimme.

Hinnasto

13”-15” renkaat: 40€ (hotelliasiakkaat 30€)

16”-17” renkaat: 50€ (hotelliasiakkaat 35€)

Yli 18” renkaat: 60€ (hotelliasiakkaat 35€)

Pakettiautot, citymaasturit ja maasturit aina 60€. (hotelliasiakkaille 35€)

Avoinna: MA-PE: 8.00-16.00 (LA: 9.00-15.00)
Osoite: Korvasienentie 6, 00760 Helsinki

Onko sinulla muita kysymyksiä rengaspalveluihin liittyen? Laita meille viestiä chatissä tai soita numeroon 0400 600 660!

TOIMIPISTEEMME

Ark. 8.00-16.00 (Rengassesonkina La 9.00-15.00)
Korvasienentie 6, 00760 Helsinki

AD-Autokorjaamo HEIKINLAAKSO
CAR DOCTORS OY

0400 600 660
bottom of page