top of page

ILMASTOINTIHUOLTO

AD-Autokorjaamo Heikinlaakso ilmastointihuolto - saatavilla myös R1234yf-kylmäaine!


Ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti. Suosittelemme ilmastointihuoltoa vuosittain tai vähintään kahden vuoden välein. Ilmastointihuolto tehdään, koska kosteuden tiivistyminen sekä kylmäaineen vähäinen määrä heikentävät huomattavasti ilmastointilaitteen tehoa ja saattavat lopulta rikkoa sen kokonaan. Ilmastointilaitteeseen lisättävä öljy pitää tiivisteet kunnossa. Ilmastointihuolto varmistaa, että ilmastointi toimii moitteettomasti myös lämpimillä keleillä.

ILMASTOINTIHUOLTO HINTA VAIN 70€ (sis. öljyt, UV-aineen ja työn)

R134A-kylmäaineen hinta + 15€ / 100g

R1234yf-kylmäaineen hinta + 40€ / 100g

Lisäaine veloitukset AINOASTAAN uudesta lisätystä aineesta.

Esimerkki:


Jos auton kylmäainemäärä on 500g ja sieltä tulee pois 300g, niin veloitamme vain uudesta lisätystä aineesta eli 200g, joka olisi R134A osalta +40€ ja R1234yf osalta +100€ ilmastointihuollon hintaan.

Uuden EU lain mukaan R134A hinta nousi 700%.

Mikäli ilmastointilaite on tyhjä, niin sitä ei voida täyttää, ennenkuin sen tiiveys on varmistettu. Se tehdään typellä koeponnistamalla. Koeponnistuksen hinta on 60€. Mikäli järjestelmä on tiivis, se voidaan koeponnistuksen jälkeen täyttää.

Tee kaikki auton sisäilman laatua parantavat toimenpiteet samalla kertaa!

Mikäli laitat ilmastoinnin päälle ja tunnet epämiellyttävän hajun (kuten märkärätti) niin autosi ilmastointijärjestelmä vaatii desinfioinnin. Ilmastointijärjestelmän desinfiointi onnistuu näppärästi heti ilmastointilaitteen huollon jälkeen. Desinfiointi poistaa bakteerit ja epämiellyttävät hajut autosi ilmastointijärjestelmästä. Desinfioinnin hinta on 60€.

Kuivaimen vaihto on myös yksi tapa varmistaa, että autoosi tuleva ilma on raikasta. Vanhemmissa autoissa suosittelemme kuivaimen vaihtoa. Tämä ei ole kallis toimenpide ja se raikastaa sisäilman varmasti.

Onko sinulla lisää kysyttävää ilmastointihuollosta tai haluatko pyytää tarjouksen? Klikkaa PYYDÄ TARJOUS tai soita numeroon 0400 600 660!

TOIMIPISTEEMME

Ark. 8.00-16.00 (Rengassesonkina La 9.00-15.00)
Korvasienentie 6, 00760 Helsinki

AD-Autokorjaamo HEIKINLAAKSO
CAR DOCTORS OY

0400 600 660
Lämmittmet

AUTON ILMASTOINTILAITTEEN KORJAUS

Nykyiset ilmastointilaitteet ovat erittäin varmoja järjestelmiä, mutta voi olla, että laite vaurioituu, pitää outoa ääntä tai tuottaa epämiellyttävää hajua ohjaamoon. Tämä tarkoittaa yleensä, että ilmastoinnin korjaus olisi ajankohtainen. Yleisimmät viat laitteissa ovat kompressori- ja/tai tiivisteviat, jolloin kylmäainetta pääsee valumaan pois. Myös lauhdutin on yksi osa, joka voi alkaa vuotamaan mahdollisesta kiveniskusta.

Auton ilmastointihuollon vaiheet

1. Ilmastointilaitteen tyhjennys (kylmäaine ja öljy)
2. Ilmastointilaitteen alipaineistus
3. Ilmastointilaitteen UV -aineen ja öljyn lisäys
4. Ilmastointilaitteen kylmäaineen lisäys
5. Järjestelmän testaus

bottom of page